Overige video's

Spaghetti met knapperig spek en pesto

4 eenvoudig voorgerecht, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
62 g
13 g

Bereiden

  1. Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Snijd de plakjes ontbijtspek in reepjes en bak ze uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn.
  2. Maal intussen met een staafmixer of keukenmachine de knoflook, pijnboompitten, basilicum en olie tot een fijne pesto. Schep de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de spaghetti beetgaar. Roer er een schep pesto doorheen en serveer met wat knapperig spek.
Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
62 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.