Overige video's

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang het sap op.
  2. Kook de spaghetti beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  3. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze 10 minuten in de hete olijfolie. Voeg de laatste 5 minuten de bleekselderij toe.
  4. Schep de sinaasappel met het sap, de pesto en de spaghetti erdoor en verwarm even. Garneer het gerecht met een pluk tuinkers.

Variatie

Vervang verse kipfilet door gerookte kip­filet of hamreepjes en voeg deze na het roerbakken van de bleekselderij toe.

Wijnadvies

Vanwege de sinaasappel ook wit met wat citrus en tropische tonen, bijvoorbeeld Casa de Campo Chardonnay. Ook de blend van Chardonnay met Sémillon van Stoney Creek schuift graag aan.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.