Overige video's

Spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 920 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
21 g

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper en bak ze in 15 minuten rondom goudbruin en gaar.
  2. Verhit de rest van de olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de gezeefde tomaten en rozemarijn toe. Verwarm dit en voeg de mascarpone in gedeeltes toe. Roer goed en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de spaghetti met de saus over warme borden. Schep de kalkoen erbij en leg een pluk rucola, eventueel iets kleiner gesneden, erop.

Variatie

Vervang mascarpone door roomkaas naturel.

Wijnadvies

Villa Mondi Soave

Voedingswaarde p.p.
Energie 920 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.