Overige video's

Spaghetti met gegrilde groene asperges en rucolapesto

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
6 g

Bereiden

  1. Meng in een keukenmachine de olijfolie met de rucola, basilicum, citroensap, knoflook, amandelen en Parmezaanse kaas tot een pesto.
  2. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Voeg eventueel wat water toe om de pesto te verdunnen.
  4. Kook de spaghetti.
  5. Gril intussen de asperges in circa 4 minuten gaar en keer regelmatig.
  6. Giet de spaghetti af en roer 2/3 van de pesto erdoor.
  7. Verdeel de spaghetti over borden, leg de gegrilde asperges erop en serveer de overige pesto erbij.
  8. Bestrooi met extra Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.