Overige video's

Spaghetti met ei en citroen
Spaghetti met ei en citroen
(6)

Spaghetti met ei en citroen

Hoe verser een ei, hoe lekkerder. Maar als die doos eieren echt op moet, dan kun je er nog van alles van maken. Zoals deze spaghetti met ei en citroen!
Categorie lunch, bijgerecht
Personen 2 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0,7 g

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Klop intussen het ei los met de citroenrasp, -sap en kaas. Neem aan het einde van de kooktijd een half kopje kookwater uit de pan en giet de spaghetti af.
  2. Klop een paar eetlepels kookwater door het eimengsel en schep de uitgelekte spaghetti erdoor. Doe terug in de pan en zet de warmtebron op de laagste stand. Roer een paar minuten met een spatel over de bodem terwijl de citroensaus langzaam gaart.
  3. Schep op borden en maal royaal peper erover. Bestrooi met de peterselie. Lekker met extra flinters Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
5 g
Vezels 3 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.