Overige video's

Spaghetti met citroensaus en Hollandse garnalen
Spaghetti met citroensaus en Hollandse garnalen
(2)

Spaghetti met citroensaus en Hollandse garnalen

Deze pasta is voor de visliefhebber: spaghetti met citroensaus en Hollandse garnalen. Dit wordt een romige pasta door de crème fraîche en de Parmezaanse kaas. Lekker!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
14 g
Vezels 6 g
Zout 2,9 g

Bereiden

  1. Meng naar smaak citroenrasp, -sap en crème fraîche door elkaar.
  2. Klop de azijn en olie door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de spaghetti beetgaar in water met zout. Rooster de pijnboompitten licht in een droge, hete koekenpan. Schep de rucola, pijnboompitten, tomatenreepjes en dressing door elkaar in een schaal.
  4. Houd een paar eetlepels van het kookvocht apart en giet de spaghetti af. Schep terug in de pan en schep de citroenroom, kaas, garnalen en 1-2 eetlepels kookvocht goed door elkaar. Verwarm al omscheppend nog 1 minuut op een lage stand. Serveer direct met de rucolasalade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
14 g
Vezels 6 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.