Overige video's

Spaghetti met broccoli, gepofte tomaat en worst

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 985 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
17 g

Bereiden

  1. Prik de worst hier en daar in en bestrooi met de helft van de Italiaanse kruiden, zout en peper.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en bak het vlees in circa 15 minuten rondom bruin en gaar.
  3. Stoom de broccoli circa 5 minuten in een stoommandje of zeef boven kokend water.
  4. Kook de pasta, giet af en vang 50 ml van het kookvocht op.
  5. Verhit 2 eetlepels olie en zet de tomaten er naast elkaar in.
  6. Bestrooi met de rest van de Italiaanse kruiden en pof afgedekt 3-4 minuten.
  7. Verhit de rest van de olie met de knoflook.
  8. Schep de broccoli erdoor en roerbak circa 2 minuten.
  9. Schep de spaghetti met de Parmezaanse kaas en een beetje kookvocht erdoor.
  10. Snijd de worst in stukken.
  11. Serveer de spaghetti met de tomaten en worst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 985 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.