Overige video's

Spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1065 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
23 g

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar.
  2. Bak de spekblokjes 2 minuten. Voeg de crème fraîche toe met de gorgonzola, de noten en de pesto. Verwarm de saus zonder te koken.
  3. Schep de saus door de spaghetti en garneer met basilicumblaadjes.
  4. Lekker met tomatensla.

Variatie

Vervang de spekblokjes door hamreepjes en de pesto door 1/2 eetlepel Italiaanse kruiden (gedroogd).

Wijnadvies

Lekker met een pittige rode. Blijven we in Italië dan graag Salice Salentino, Nebbiolo d'Alba. Zoniet, dan is een Franse Côtes du Rhône een smakelijke keuze.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1065 kcal
Koolhydraten 95 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
58 g
23 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.