Overige video's

Spaghetti met beenham en groene asperges

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 0,1 g

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie en fruit hierin de ui glazig.
  2. Voeg de knoflook, beenham en asperges toe en bak tot de asperges wat kleur hebben gekregen. Voeg de crème fraîche en peterselie toe en roer goed door.
  3. Voeg de citroenrasp toe en breng de saus op smaak met zout en citroensap. Giet de spaghetti af en meng door de saus.
  4. Warm circa 2 minuten mee, tot de saus goed aan de pasta blijft hangen. Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Wijnadvies

Dit recept vraagt om wit, zoals een Italiaanse Pinot Grigio of Soave van Mastio della Loggia.

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.