Overige video's

Spaghetti met balletjes in tomatensaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 865 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
15 g

Bereiden

  1. Meng het gehakt met het ei, de helft van de Parmezaanse kaas en zout en peper. Vorm er met vochtige handen kleine gehaktballetjes van.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en ui 2-3 minuten.
  3. Voeg de tomatenblokjes met het sap, de bouillon en de Italiaanse kruiden toe en verwarm.
  4. Voeg de gehaktballetjes toe aan de warme saus en laat ze op een lage stand in circa 15 minuten garen.
  5. Kook intussen de spaghetti beetgaar, giet af en laat uitlekken.
  6. Serveer de spaghetti met de balletjes en tomatensaus erop en bestrooid met peterselie en de rest van de Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Vervang de peterselie door basilicum.

Voeg aan de saus in plaats van de Parmezaanse kaas 2 eetlepels pesto toe en laat de Italiaanse kruiden weg.

Voedingswaarde p.p.
Energie 865 kcal
Koolhydraten 82 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.