Overige video's

Spaghetti met balletjes en aubergine
Spaghetti met balletjes en aubergine
(14)

Spaghetti met balletjes en aubergine

Deze spaghetti met balletjes valt altijd goed in de smaak! Dit pastarecept bevat naast spaghetti met balletjes ook aubergine, olijven en natuurlijk tomatenblokjes.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
13 g
Vezels 6 g
Zout 3,1 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Snijd het worstvel in. Knijp het vlees boven de pan uit de worst en bak mee.
  2. Voeg na 5-6 minuten de tijm, aubergine, olijven en tomatenblokjes met sap toe. Laat 12-15 minuten zachtjes stoven.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar en giet af. Schep de spaghetti door de saus. Bestrooi met de basilicum en Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Vervang de worst in dit recept door rundergehakt.

Neem courgette in plaats van aubergine.

Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 78 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
13 g
Vezels 6 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.