Overige video's

Spaghetti caprese met parmaham

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Vezels 6 g
Zout 2,6 g

Bereiden

  1. Kook de spaghetti. Mix intussen in een keukenmachine de zongedroogde tomaatjes, tomatenpuree en knoflook glad.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tomatensaus circa 3 minuten. Verhit de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en bak hierin de hamplakken krokant.
  3. Roer de spaghetti door de tomatensaus en bestrooi met de basilicum en rucola. Scheur de mozzarella en leg samen met de krokante ham op de pasta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Vezels 6 g
Zout 2,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.