Overige video's

Spaghetti cacio e pepe met rucolasalade

Typisch Italiaans: eenvoudig en smaakvol. Deze spaghetti met pecorino en rucolasalade is vegetarisch en je zet het gerecht in een handomdraai op tafel. Lekker weinig ingrediënten, net zoals in Italië.
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 1,3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Meng de rucola en tomaten in een kom en besprenkel met de azijn, olijfolie en een snuf zout.
  2. Schep de pecorino en 1 eetlepel gemalen peper in ruime kom en voeg 4 eetlepels van het kookwater van de spaghetti toe. Roer goed door tot een romig geheel.
  3. Giet de spaghetti af en bewaar nog wat kookwater. Voeg de spaghetti toe aan het kaasmengsel in de kom en roer goed door. Voeg eventueel extra kookwater toe om het smeuïger te maken. Breng op smaak met zout en extra peper naar smaak en serveer met de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
1 g
Vezels 4 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.