Overige video's

Spaghetti asiatica
Spaghetti asiatica
(7)

Spaghetti asiatica

Spaghetti, maar dan net even anders door de combinatie van sojasaus, sojabonen en basilicum. Een ding is zeker: van dit gerecht wordt gesmuld!
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
8 g
Vezels 20 g
Zout 1,7 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bak het gehakt 5 minuten mee. Schep de paksoi erdoor en roerbak 2-3 minuten.
  2. Voeg de sojabonen, sojasaus, gembersiroop en tomatenblokjes met sap toe en kook de saus zachtjes 8-10 minuten. Kook intussen de spaghetti beetgaar.
  3. Rooster de sesamzaadjes in een droge, hete koekenpan. Serveer de spaghetti met de saus en bestrooi met de sesam en basilicum.

Bereidingstip

Wil je graag een vegetarische spaghetti maken? Vervang het gehakt door vegagehakt.

Bestrooi de pasta met koriander in plaats van basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 875 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
8 g
Vezels 20 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.