Overige video's

Spaghetti al ragù di verdura

Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
6 g
Vezels 12 g
Zout 1,5 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Bak de linzen 2 minuten mee.
  2. Blus af met de wijn en roer tot de wijn is verdampt. Voeg de wortel, bleekselderij, rozemarijn, tomatenblokjes met sap en gezeefde tomaten toe en kook zachtjes in tot een dikke saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet deze af en schep de pasta door de groentesaus. Bestrooi voor het serveren met de kaas en peterselie.

Bereidingstip

Vervang de rozemarijn in dit recept door 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden.

Voeg in plaats van rode wijn 2 eetlepels rodewijnazijn en 1 eetlepel suiker toe.

Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
6 g
Vezels 12 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.