Overige video's

Spaghetti à la crème met spinazie

Voor de lekkerste vegetarische spaghetti à la crème met spinazie hoef je de deur echt niet uit. Die maak je gewoon zelf! Met een paar simpele ingrediënten maak je dit gerecht tot een succes. Het geheime ingrediënt? Nootmuskaat!
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
14 g
Vezels 5 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olie en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak circa 1 minuut. Voeg dan de spinazie toe en roer tot deze is geslonken. Voeg de crème fraîche toe en meng goed.
  2. Giet de spaghetti af en voeg met de helft van de nootmuskaat toe aan de saus. Roer tot de pasta de saus iets heeft opgenomen. Schep op borden en bestrooi met de overige nootmuskaat.
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
14 g
Vezels 5 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.