Overige video's

Spaanse tomatensoep

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 10 g
Zout 3,2 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan, Fruit hierin de bleekselderij en wortel 2-3 minuten. Voeg de tomaten en knoflook toe en bak even mee.
  2. Roer de tomatenblokjes met sap, bouillon, witte bonen in tomatensaus en de worst erdoor en kook zachtjes 4-5 minuten.
  3. Bestrooi de soep met de peterselie. Lekker met stokbrood.

Bereidingstip

Vervang de bleekselderij in dit recept door 1 venkelknol en snijd deze in dunne plakjes.

Neem kikkererwten in plaats van witte bonen voor deze soep.

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
3 g
Vezels 10 g
Zout 3,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.