Overige video's

Spaanse mosselpan

Voedingswaarde p.p.
Energie 1035 kcal
Koolhydraten 98 g
Eiwit 60 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
10 g
Vezels 8 g
Zout 5,4 g
Print

Bereiden

  1. Controleer de mosselen. Verwij­der openstaande mosselen die na een tik tegen het werkvlak niet sluiten.
  2. Verhit de olijfolie in een wok en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Schep de chorizo erdoor en bak deze even mee.
  3. Roer de tomatenblokjes met sap erdoor, leg de mosselen erop en besprenkel met de sherry. Roerbak de mosselen 6­-7 minuten op een hoge stand tot de schelpen open zijn.
  4. Serveer de mosselpan met stokbrood.

Bereidingstip

Vervang de chorizo door 1 theelepel chilipoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1035 kcal
Koolhydraten 98 g
Eiwit 60 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
10 g
Vezels 8 g
Zout 5,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.