Overige video's

Spaanse aardappel-tuinbonensalade

Voedingswaarde p.p.
Energie 790 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
8 g
Print

Bereiden

  1. Kook de bonen met zout 5 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  2. Verhit 3 eetlepels olijfolie en bak hierin de chorizo 2 minuten.
  3. Voeg de krieltjes en paprika toe en bak ze 2-3 minuten mee. Blus af met citroensap.
  4. Schep de tuinbonen erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Strooi er bosui over.
  5. Serveer de salade lauwwarm of koud. Meng knoflook en zout door de rest van de olijfolie en serveer dit met het brood bij de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 790 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.