Overige video's

Soufflé van pompoenstamppot met camembert

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Vezels 2 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat de stamppot buiten de koelkast op temperatuur komen.
  2. Klop de eiwitten in een schone kom met een elektrische mixer en een snuf zout tot stijve pieken. Klop de eidooiers in een andere kom schuimig en klop de stamppot erdoor tot een egaal mengsel.
  3. Zet de ovenschaaltjes in een grote ovenschaal of bakblik. Spatel de eiwitten door het stamppotbeslag en verdeel het mengsel over de schaaltjes.
  4. Leg een stukje camembert op elke portie en bestrooi met de amandelen. Bak de soufflés in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Serveer direct.

Bereidingstip

Het recept voor pompoenstamppot met spinazie en krokante geitenkaas vind je elders op boodschappen.nl

Lekker met een groene salade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
10 g
Vezels 2 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.