Overige video's

Soufflé-omelet met verse kruiden en geitenkaas

Geef eens een twist aan je omelet en maak er een soufflé-omelet van! Een goed begin van de dag. Heerlijk tijdens het paasontbijt!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
11 g
Vezels 0 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de eidooiers schuimig met de slagroom, zout en peper. Klop de eiwitten met een snufje zout tot stijve, witte pieken. Spatel de eidooiers voorzichtig door het eiwit en meng de gehakte kruiden erdoor.
  2. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak hierin in circa 5 minuten een luchtige omelet. Verdeel de geitenkaas over de helft en klap dubbel. Leg een deksel op de pan en laat nog 4 minuten zachtjes stollen op een lage stand.
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
11 g
Vezels 0 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.