Overige video's

Soja-bechamelsaus met parmezaan

Op zoek naar een recept voor bechamelsaus met soja? Dit is de perfecte basis voor je pasta: soja-bechamelsaus met parmezaan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
12 g
Vezels 1 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Laat de boter smelten in een pan met dikke bodem. Voeg de bloem toe en roer goed door. Bak 1-2 minuten op een lage stand om de bloem te garen.
  2. Voeg langzaam de sojadrink toe en breng al roerend aan de kook. Laat op lage stand nog circa 5 minuten zachtjes koken.
  3. Roer de Parmezaanse kaas erdoor tot deze is gesmolten en breng verder op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Bereidingstip

Lekker als basis voor pasta's als lasagne en cannelloni.

Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
12 g
Vezels 1 g
Zout 0,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.