courgettesoep

Courgettesoep recepten

Tijd voor soep!

Zin in courgettesoep? Lekker licht als voorgerecht of lunch, of met veel ingrediënten als vullende soep. Hoe je je courgettesoep ook eet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelf soep maken lijkt veel werk, maar dat valt alles mee! Bovendien is zelfgemaakte soep veel lekkerder. Heb je courgettesoep over? Vries het dan in, zo heb je altijd een voorraad soep in huis. 

Ingrediënten courgettesoep

courgettesoep

Een soepje dat altijd kan? Courgettesoep! Je kunt eindeloos variëren met courgettesoep, maar de basisingrediënten van courgettesoep zijn hetzelfde: courgette, ui, knoflook, olijfolie en groentebouillon. Wil je een romige soep maken? Voeg dan kruidenkaas, slagroom of room toe. Hou je wel van een beetje pit? Dan kun je ervoor kiezen om peper of rode peper toe te voegen.

Zin in een andere soep? Probeer eens een van de paprikasoep of tomatensoep recepten!

Courgettesoep met zalm

courgettesoep

Courgettesoep met zalm is zo’n klassieker die je altijd kunt serveren. Of het nu voor jezelf is op een doordeweekse avond met een stukje brood erbij of als voorgerecht als er vrienden of familie komt eten; een recept met zalm is altijd goed. Voeg snippers gerookte zalm of verse zalmfilet toe aan je zelfgemaakte courgettesoep. Lekker, makkelijk om te maken en het ziet er ook nog eens feestelijk uit. Zeker als je het afmaakt met een scheutje room.

Maaltijdsoepen
Maaltijdsoepen

Tijd voor maaltijdsoepen!

Meer gevulde soepen
Brood
Brood

Boterhammen, stokbrood of tosti's!

Alle recepten