Overige video's

Soep van gele paprika met komkommer en forel

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de knoflook en ui circa 2 minuten.
  2. Schep de paprikablokjes en het paprikapoeder erdoor en bak 2 minuten mee.
  3. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes 4-5 minuten.
  4. Pureer de soep. Meng de komkommer, rode peper en forel erdoor.
  5. Bestrooi de soep voor het serveren met de basilicum.

Variatie

Vervang de forel door (Hollandse) garnalen. Gebruik oranje paprika's in plaats van gele.

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.