Overige video's

Snelle snert met koriander en chiliroom

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit 3 eetlepels olie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg de aardappel, komijn en de in stukken gesneden koriandersteeltjes toe. Houd de blaadjes apart.
  3. Giet er een scheutje bouillon bij en stoof 8-10 minuten met het deksel op de pan.
  4. Voeg de rest van de bouillon, doperwten, 2/3 van de korianderblaadjes en het citroensap toe. Breng op smaak met peper en kook zachtjes circa 5 minuten.
  5. Verhit intussen de rest van de olie en fruit hierin de rode peper 1-2 minuten. Klop de rode peper door de slagroom.
  6. Pureer de soep in een blender of met een staafmixer.
  7. Schep de chiliroom in de soep en garneer met blaadjes koriander.

Bereidingstip

Vervang komijnpoeder door chilipoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.