Overige video's

Snelle rendang

Zin om rendang te maken, maar wil je niet wachten? Maak dan dit recept. Deze snelle rendang zet je binnen 15 minuten op tafel. Dit gerecht ga je vaker maken!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
17 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Kook intussen de snijbonen in circa 10 minuten beetgaar.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de boemboe circa 1 minuut. Voeg de runderreepjes toe en bak circa 3 minuten op een hoge stand.
  3. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat circa 5 minuten pruttelen. Serveer de rijst met de snijbonen en rendang.

Bereidingstip

Serveer de rendang met gebakken uitjes en atjar.

Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
17 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.