
Snelle rendang
Zin om rendang te maken, maar wil je niet wachten? Maak dan dit recept. Deze snelle rendang zet je binnen 15 minuten op tafel. Dit gerecht ga je vaker maken!
Waardering:
Waardeer:
Snelle rendang
Zin om rendang te maken, maar wil je niet wachten? Maak dan dit recept. Deze snelle rendang zet je binnen 15 minuten op tafel. Dit gerecht ga je vaker maken!
Heb jij dit recept gemaakt?
We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Stoofgerechten
Stoof ook!
Met vlees, vis of lekker vega met veel groenten!
Bereiden
- Kook de rijst. Kook intussen de snijbonen in circa 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de boemboe circa 1 minuut. Voeg de runderreepjes toe en bak circa 3 minuten op een hoge stand.
- Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat circa 5 minuten pruttelen. Serveer de rijst met de snijbonen en rendang. Bestrooi de rendang met kokos.
Bereidingstip
Serveer de rendang met gebakken uitjes en atjar.
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 685 kcal |
Koolhydraten | 74 g |
Eiwit | 34 g |
Vet Waarvan verzadigd |
26 g 15 g |
Vezels | 4 g |
Zout | 1,6 g |
Hoofdingrediënten
Dit recept komt uit
Boodschappen Magazine nr. 10 van 2023
Reviews
Lucie Sneep
11-07-2022
Foto bij het recept is zeer misleidend inderdaad, want door de kokosmelk die je moet toevoegen (n.b. 300 ml. voor 3 personen) is méér dan een pakje!)
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Biefstuk in kokosmelk "laten pruttelen"
27-10-2021
Welke debiel kookt er nu lekker mals gebakken reepjes?
Marieke
23-10-2021
Er hoort vast geen kokosmelk bij.
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Lucie Sneep
11-07-2022
Foto bij het recept is zeer misleidend inderdaad, want door de kokosmelk die je moet toevoegen (n.b. 300 ml. voor 3 personen) is méér dan een pakje!)
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Lees meer
Biefstuk in kokosmelk "laten pruttelen"
27-10-2021
Welke debiel kookt er nu lekker mals gebakken reepjes?
Lees meer
Marieke
23-10-2021
Er hoort vast geen kokosmelk bij.
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Lees meer
Soortgelijke recepten

Stoofgerechten
Stoof ook!
Met vlees, vis of lekker vega met veel groenten!
- 300 gram gele rijst
- 800 gram snijbonen (panklaar, koelvers)
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 bakje boemboe voor rendang
- 400 gram biefreepjes
- 250 milliliter kokosmelk
- kokosrasp (om te bestrooien)
Bereiden
- Kook de rijst. Kook intussen de snijbonen in circa 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de boemboe circa 1 minuut. Voeg de runderreepjes toe en bak circa 3 minuten op een hoge stand.
- Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat circa 5 minuten pruttelen. Serveer de rijst met de snijbonen en rendang. Bestrooi de rendang met kokos.
Bereidingstip
Serveer de rendang met gebakken uitjes en atjar.
Reviews
Lucie Sneep
11-07-2022
Foto bij het recept is zeer misleidend inderdaad, want door de kokosmelk die je moet toevoegen (n.b. 300 ml. voor 3 personen) is méér dan een pakje!)
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Biefstuk in kokosmelk "laten pruttelen"
27-10-2021
Welke debiel kookt er nu lekker mals gebakken reepjes?
Marieke
23-10-2021
Er hoort vast geen kokosmelk bij.
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Lucie Sneep
11-07-2022
Foto bij het recept is zeer misleidend inderdaad, want door de kokosmelk die je moet toevoegen (n.b. 300 ml. voor 3 personen) is méér dan een pakje!)
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Het wordt nu meer een soort stoofpotje. Ziet er écht niet uit zoals op de foto bij het recept helaas! Bovendien zie ik sesamzaadjes erover heen gestrooid; dit staat niet vermeld in het recept helaas. Flauwe smaak door de hoeveelheid kokosmelk helaas. Wel snel klaar, maar geen toprecept!
Lees meer
Biefstuk in kokosmelk "laten pruttelen"
27-10-2021
Welke debiel kookt er nu lekker mals gebakken reepjes?
Lees meer
Marieke
23-10-2021
Er hoort vast geen kokosmelk bij.
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Zag er niet uit kon het klaar was.
Zonder de kokosmelk zag het er uit zoals het plaatje
Lees meer
Voedingswaarde p.p. | |
---|---|
Energie | 685 kcal |
Koolhydraten | 74 g |
Eiwit | 34 g |
Vet Waarvan verzadigd |
26 g 15 g |
Vezels | 4 g |
Zout | 1,6 g |
Hoofdingrediënten
Dit recept komt uit
Boodschappen Magazine nr. 10 van 2023