Overige video's

Snelle pizza met ricotta, spinazie en ansjovis

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 3,5 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ricotta met de knoflook en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de broden ermee. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de ansjovis toe en laat de spinazie erin slinken.
  3. Schep de spinazie op de broodbodems en besprenkel met de chilipeper naar smaak. Bak de pizza's circa 10 minuten in de oven en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.