Overige video's

Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (124)

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 250°C.
  2. Snijd de aardappelen in gelijke parten van maximaal 2 cm dik en hussel ze in een braadslee om met de rest van de ingrediënten.
  3. Schuif ze hoog in de oven en bak ze in 10 tot 15 minuten bruin en gaar.

Bereidingstip

Lekker met een maaltijdsalade zoals niçoise.

Variatie

Je kunt de chilipepervlokken vervangen door gesnipperde verse rode peper of chilipoeder. Ook lekker met knoflook en rozemarijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 315 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Hoofdingrediënten Vastkokende aardappel (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.