Overige video's

Snelle hachee met rodekool en peterseliepuree

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
17 g
Vezels 10 g
Zout 1,7 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels circa 20 minuten. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt in 3 minuten rul.
  2. Roer de maizena door de bouillon. Voeg de uien, tomatenpuree, kruidnagels, rozemarijn, azijn, bouillonmengsel en champignons toe.
  3. Roer door, breng op smaak met zout en peper en laat circa 15 minuten pruttelen. Voeg eventueel wat extra bouillon toe als het droogkookt.
  4. Verwarm de rodekool. Stamp de aardappels tot puree en voeg de melk, boter en peterselie toe. Breng de puree op smaak met zout en peper.
  5. Verwijder de kruidnagels en takjes rozemarijn uit de hachee. Serveer de hachee met de rodekool en peterseliepuree.
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
17 g
Vezels 10 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.