Overige video's

Snelle flammkuchen met gehakt en salade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
17 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Leg de wraps op de bakplaten en bestrijk ze met de crème fraîche.
  3. Verkruimel hierover het rauwe gehakt en bestrooi met paprikapoeder, peper en zout.
  4. Verdeel de paprika en ui erover en bak deze flammkuchen in de oven in circa 15 minuten gaar. Meng ondertussen de salade met de dressing.
  5. Serveer de flammkuchen met de salade erbij of erop en bestrooi met de zonnebloempitten.

Bereidingstip

Liever een vegetarische versie? Vervang het gehakt door kaas naar keuze.

Flammkuchen komen oorspronkelijk uit de Elzas. Qua toppings is er veel mogelijk: mozzarella-spinazie-champignons, peer-walnoten-blauwe kaas, gerookte zalm-bieslook-ui. Experimenteer erop los!

Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.