Overige video's

Snelle chocolademousse met mokkaroom

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
25 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Laat afkoelen en klop intussen de slagroom lobbig.
  2. Schep de helft van de slagroom en de kaneel door de chocolade.
  3. Verdeel de mousse over 6 glaasjes en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm intussen de likeur en roer de suiker en koffiepoeder er goed door. Laat afkoelen en roer door de rest van de slagroom.
  5. Schenk de mokkaroom op de chocolademousse in de glaasjes en bestrooi met cacao.

Bereidingstip

Vervang de amandellikeur door 2-3 theelepels amandelaroma (bakproducten).

Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
25 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.