Overige video's

Snelle aspergetaartjes

4 eenvoudig brunch, lunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
20 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Kerf met een mesje een vierkant in de plakjes bladerdeeg. Houd circa 1 cm van de rand vrij en snijd niet te diep. Bestrijk de rand met eidooier.
  2. Klop de crème fraîche los met de roomkaas, dille, 6 eetlepels pecorino en 1 theelepel peper. Verdeel de vulling over het bladerdeeg en zorg dat de vulling binnen de randen blijft.
  3. Leg per taartje 4 asperges op de vulling en duw ze een beetje erin. De asperges mogen iets uitsteken.
  4. Leg de taartjes op de bakplaat en bak circa 20 minuten in de oven, tot de randen van het bladerdeeg goudbruin zijn. Bestrooi met de rest van de pecorino en dille.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
20 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.