Overige video's

Snackpaprika’s met kruidenricotta

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ricotta met de knoflook, citroenrasp, -sap, de basilicum en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Vul de halve paprika's met deze kruidenricotta en bestrooi met de pijnboompitten.
  3. Bak circa 15 minuten in de oven. Garneer met 1 eetlepel fijngehakte bieslook.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.