Overige video's

Slingerchips met chutneydip

4 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de stukjes ui op lage stand circa 10 minuten tot ze kleverig en bruin zijn.
  2. Voeg de ananas, de kruidnagels, de peperkorrels, de azijn, de chilisaus en een paar eetlepels van het ananassap toe en laat met het deksel op de pan op lage stand circa 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
  3. Verwarm een laagje olie in een frituurpan. Knip de tortilla's of pappadums in een spiraal en leg ze in de hete olie tot ze lichtbruin kleuren (en in het geval van papadum opzwellen).
  4. Neem ze uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze warm of koud met de chutney.

Variatie

De chutney is ook lekker met kroepoek.

Voedingswaarde p.p.
Energie 525 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.