Overige video's

Slavinken met ananas en paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
12 g
Hoofdingrediënten Slavink (6) Paksoi (39)

Bereiden

  1. Bestrooi de slavinken met zout en peper. Laat de ananas uitlekken en vang het vocht op.
  2. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de slavinken goudbruin en gaar in 12 minuten.
  3. Voeg de ui toe en bak deze even mee. Schep het vlees uit de pan en houd het warm.
  4. Voeg de ananas bij het bakvet en bak 2 minuten. Giet het ananassap en de bouillon erbij en voeg de ketjap en sambal toe.
  5. Verhit intussen de rest van de olie en roerbak hierin de paksoi 2-3 minuten. Voeg zout en peper toe.
  6. Bind de saus licht met allesbinder of aangelengde maïzena. Serveer de slavinken met de saus en de paksoi.

Variatie

Vervang paksoi door spinazie. Neem in plaats van slavinken rundervinken of schouderkarbonades.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
12 g
Hoofdingrediënten Slavink (6) Paksoi (39)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.