Overige video's

Slakommetjes met groene rijst en garnalen

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g

Bereiden

  1. Kook de rijst en laat uitgespreid op een schaal helemaal afkoelen.
  2. Pureer intussen alle ingrediënten voor de kruidenolie met een snuf zout en peper tot een gladde, groene saus.
  3. Pluk de slabladeren van de krop, was en droog ze. Schep de kruidenolie, paprika en garnalen door de rijst.
  4. Leg steeds een slablad op het werkvlak en vul deze met een lepel rijst. Leg de gevulde slabladeren op een schaal.

Wijnadvies

Serveer deze slakommetjes met Sea Me Chenin Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.