Overige video's

Slakommetje met zalm, maissalsa en dillesaus

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,4 g

Voorbereiden

Meng de zalm met de helft van de limoenrasp en -sap. Laat afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Gril of kook de maiskolven gaar. Snijd de maiskorrels eraf en meng deze met de bosui en rode peper. Breng op smaak mende rest van de limoenrasp, -sap en wat zout.
  2. Meng de yoghurt met de mayonaise en roer de dille erdoor. Vorm 4 kommetjes van de bladeren van de ijsbergsla. Schep de maissalsa in de slakommetjes met daarop de zalm. Lepel de dillesaus erover en serveer direct.

Wijnadvies

Een heerlijk recept waarbij je het beste een glas rosé kunt schenken, zoals #Hashtagged Pink & Juicy.

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.