Overige video's

Slablad met Thaise pindasalade

8 eenvoudig hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Leg de slabladeren in een bak met ijskoud water, eventueel met ijsblokjes zodat ze mooi knapperig worden.
  2. Vermeng de ingrediënten voor de vulling goed en breng op smaak met limoensap.
  3. Droog de sla en leg de blaadjes als kommetjes op een schaal. Verdeel de vulling erop en serveer.
  4. Vouw de blaadjes om en eet uit het vuistje.

Variatie

Ook lekker met ongezouten cashewnoten in plaats van pinda's.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.