Overige video's

Slabakjes met biefstuk, perzik en sesamdressing

4 gemiddeld voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g

Bereiden

  1. Snijd het onderste gedeelte van de kropjes sla en trek de bladeren los.
  2. Verhit een grillpan met 1 eetlepel zonnebloemolie op middelhoge stand en gril hierin de biefstukken in circa 6 minuten rondom goudbruin en rosé van binnen. Laat het vlees rusten onder aluminiumfolie.
  3. Maak de grillpan schoon, zet hem opnieuw op de warmtebron met de rest van de zonnebloemolie en gril hierin de plakjes perzik kort tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  4. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Leg de slablaadjes op borden. Snijd de biefstuk in dunne plakken en verdeel deze over de sla.
  5. Leg er wat gegrilde perzik, taugé, wortel en rode peper bij. Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met de dressing en partjes limoen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.