Overige video's

Sinaasappelsaus met rozemarijn
Sinaasappelsaus met rozemarijn
(0)

Sinaasappelsaus met rozemarijn

Categorie bijgerecht
Personen 6 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Boen de sinaasappel schoon. Rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht uit.
  2. Klop de eidooiers en de dijonmosterd met de wittewijnazijn of 1 theelepel sinaasappelsap glad.
  3. Giet er al kloppend in een straaltje de zonnebloemolie en 25 ml sinaasappelsap bij en blijf kloppen tot een glad gebonden saus.
  4. Schep de sinaasappelrasp en de rozemarijn erdoor.

Bereidingstip

Lekker bij gemarineerde varkenshaasje en tartaarvinkjes met serranoham.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.