Overige video's

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt

2 eenvoudig lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
16 g
Hoofdingrediënten Walnoot (197)

Bereiden

Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee. Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten. Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in aluminiumfolie om mee te nemen als lunch of voor een picknick. Eet de pannenkoeken met een Breaker High Protein Vanilleyoghurt erbij.

Bereiden

  1. Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee.
  2. Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten.
  3. Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in bakpapier en bind er een stukje rolladetouw om.
  4. Neem ze in een boterhamdoosje mee als lunch of voor een picknick.
  5. Eet de pannenkoeken met de vanilleyoghurt erbij.

Variatie

Ook lekker met tortillawraps in plaats van pannenkoeken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 88 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
16 g
Hoofdingrediënten Walnoot (197)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.