Overige video's

Sinaasappel-laagjespudding

4 gemiddeld nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119) Sinaasappel (287)

Bereiden

  1. Laat de blaadjes gelatine circa 5 minuten weken in koud water.
  2. Verwarm het druivensap met de suiker en los hier de gelatine in op tot er geen klontjes meer zijn.
  3. Klop dit mengsel goed door 500 mililiter sinaasappelsap en roer tot het afgekoeld en lobbig is.
  4. Roer de rest van het sap goed door de mascarpone. Verdeel dit over de bodem van 4 hoge glaasjes.
  5. Verdeel de partjes sinaasappel over de mascarpone en giet de glazen dan verder vol met de sinaasappelgelei.
  6. Laat de pudding een paar uur opstijven in de koelkast en serveer met een lange lepel.

Bereidingstip

Lekker met geklopte slagroom.

Variatie

Dit toetje kan ook worden gemaakt met mandarijnen of grapefruits.

Voedingswaarde p.p.
Energie 255 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
7 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119) Sinaasappel (287)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.