Overige video's

Shoarma met bleekselderij en feta

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de shoarma en ui 10 minuten.
  2. Schep de bleekselderij en kerrie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Roerbak nog 4 minuten.
  3. Schep de feta en de rozijnen door het vleesmengsel.
  4. Bestrooi het gerecht met de peterselie. Serveer met het brood.

Bereidingstip

Lekker met een yoghurt-knoflookdip. Meng 200 ml volle yoghurt met 3 teentjes geperste knoflook, zout, peper en een stuk grof geraspte komkommer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 49 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.