Overige video's

Shakshuka met tomaat en feta

4 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit 1 theelepel olijfolie per pannetje en fruit daarin voor 4 pannetjes het sjalotje de knoflook en een snuf komijnpoeder (djinten).
  2. Voeg een scheutje gezeefde tomaten of gehakte tomaatjes en een beetje gehakte rode peper toe. Laat 5-6 minuten stoven.
  3. Maak een kuiltje in het midden en breek daarin 1 ei. Leg een ander pannetje er omgekeerd op zodat het eiwit kan stollen.
  4. Verkruimel wat feta erover en garneer eventueel met een takje koriander.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.