Overige video's

Semifreddo

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
18 g
Hoofdingrediënten Griekse yoghurt (121)

Bereiden

  1. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Roer de yoghurt los en schep de slagroom er rustig doorheen.
  2. Schep de kersen en chocolade erdoor en vul de bekers met dit mengsel.
  3. Dek af met vershoudfolie en zet de bekers rechtop in de diepvries. Laat in 2 uur bevriezen.
  4. Neem de bekers vlak voor het serveren uit de diepvries en doop ze even in heet water.
  5. Stort de semifreddo op bordjes en giet er eventueel wat siroop van de kersen langs.

Variatie

In plaats van kersen kun je ook frambozen of bessen gebruiken.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
18 g
Hoofdingrediënten Griekse yoghurt (121)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.