Overige video's

Semifreddo van yoghurt met frambozen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Bekleed vier bekertjes of glaasjes aan de binnenkant met vershoudfolie. Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt.
  2. Schep de slagroom en de frambozen erdoor (houd enkele apart voor garnering) en schep de bekertjes vol. Zet ze afgedekt met vershoudfolie circa 2 uur in de vriezer.
  3. Stort de semifreddo vlak voor serveren op bordjes, verwijder de folie en garneer met de achtergehouden frambozen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.