Overige video's

Semifreddo van roomyoghurt met citroen, honing en gember

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
12 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Klop de slagroom met de suiker stijf en zet in de koelkast. Klop de honing, citroenrasp, -sap en stemgember door de yoghurt. Schep de slagroom op de yoghurt en schep dit er luchtig en gelijkmatig doorheen. Spoel de vormpjes af met koud water en giet het room-yoghurtmengsel erin. Tik de vormpjes een paar keer op het werkvlak om luchtbellen te voorkomen en dek af met vershoudfolie. Zet de vormpjes minimaal 4 uur in de diepvries.

Bereiden

  1. Zet de vormpjes een paar seconden in een laagje heet water. Verwijder het folie en stort de semifreddo op een schaal. Serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met verkruimelde cantuccini en een glaasje limoncello.

Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
12 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.