Overige video's

Semifreddo met vanille en frambozen

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
13 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg er aan beide kanten uit. Voeg het merg toe aan de slagroom en klop stijf met de suiker. Pureer of prak de frambozen fijn. Klop de ricotta goed los en schep 1/3 van de room erdoor. Spatel nu de rest van de slagroom en de frambozen rustig door de ricotta tot alles goed is gemengd. Bekleed de vormpjes met vershoudfolie en schep het mengsel in de vormpjes. Bestrooi met een dikke laag pistachenoten. Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 4 uur in de diepvries.

Bereiden

  1. Zet de vormpjes een paar seconden in een laagje heet water. Verwijder het folie en stort de semifreddo. Snijd, wanneer je een cakevorm hebt gebruikt, de semifreddo in plakken. Serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met een glas prosecco met een bevroren framboos erin.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
13 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.