Overige video's

Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole
Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole
(0)

Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole

Categorie voorgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g

Voorbereiden

Meng de ricotta met de Parmezaanse kaas en roer goed door. Breng op smaak met peper en eventueel een snuf zout. Schep de kaas in een afsluitbare bak en zet minimaal 1 uur in de diepvries.

Bereiden

  1. Schep de biet om met de kappertjes, balsamico, honing en wat tijm. Bewaar wat tijm om te garneren.
  2. Breng op smaak met zout en peper en zet tot gebruik in de koelkast.
  3. Schep op elk bord een lepel van de salsa en maak met behulp van 2 vochtige lepels 4 mooie bollen van het bevroren kaasmengsel.
  4. Leg ze op of naast de salsa en bestrooi met de overige tijm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 225 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.