Overige video's

Selderijsalade met rookvlees en kruidenmayonaise

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
6 g
Hoofdingrediënten Knolselderij (79) Radijsjes (74)

Bereiden

  1. Leg de knolselderijreepjes in een kom met koud water en knijp de citroen erboven uit.
  2. Maak de radijsjes schoon en bewaar het loof.
  3. Snijd de radijsjes in plakjes of partjes.
  4. Meng de mayonaise met de room, mierikswortel, dille, peterselie, zout en peper.
  5. Meng de eikenbladsla met het radijsloof en verdeel over 4 borden.
  6. Giet de knolselderij af, dep droog en schep met de radijsjes over de sla.
  7. Besprenkel met de helft van de kruidenmayonaise.
  8. Garneer met roosjes rookvlees en verdeel de rest van de mayonaise over de salade.

Bereidingstip

Vervang het rookvlees door rosbief.

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
6 g
Hoofdingrediënten Knolselderij (79) Radijsjes (74)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.